Randall van Poelvoorde

Trendwatcher & futurist
HomeBiografieLezingenBlogFoto's en video'sContact
Home
Robotisering in automotive

Robotisering in automotive

De automotive is wereldwijd een van de grootste economische sectoren. Tegelijkertijd verandert de automotiveketen radicaal onder invloed van disruptieve technologieën. Hierdoor heeft niet iedere fabrikant of leverancier een toekomst. Alleen de bedrijven die succesvol en tijdig inspelen op de snelle veranderingen, kunnen overleven of zelfs floreren.

In zijn lezing Robotisering in automotive schetst spreker Randall van Poelvoorde de grote impact van elektrificering en autonomer vervoer. Hierbij beantwoordt hij ook prangende vragen die deze ontwikkelingen oproepen. Want hoe blijf je als automotivebedrijf bij in een tijdperk waar innovatie, productie, technologie, distributie en onderhoud in rap tempo veranderen?

De gevolgen van elektrificering en autonomer vervoer

Nog altijd gaan er stemmen op die proberen om de impact van elektrificering en autonomer vervoer te bagatelliseren. Maar het worden er steeds minder. Want elektrische auto’s vertegenwoordigen een derde van alle leaseaanvragen, zijn door lage onderhouds-en verbruikskosten over de looptijd goedkoper dan benzine- en dieselconcurrenten en krijgen bovendien een steeds groter bereik.

Het is dan ook niet zo vreemd dat grote merken zoals Volkswagen all-in gaan op elektrificering. Daarnaast zijn er tal van andere goede voorbeelden van bedrijven in de automotive sector die de juiste keuzes maken. Hoort jouw bedrijf daar ook bij? In zijn lezing Robotisering in automotive zet Randall van Poelvoorde zijn publiek aan het denken met een inspirerende blik op de toekomst.

Randall van Poelvoorde inhuren voor lezing in automotive

Robotisering in automotive is een lezing die je aandacht vanaf de eerste seconde grijpt om deze vervolgens niet meer los te laten. Op overtuigende wijze demonstreert de keynote spreker hoe de huidige automotive staat voor een ingrijpende kentering die het gezicht van de markt voorgoed zal veranderen. Wie worden de grote winnaars en verliezers? Het antwoord is verrassend…

Als disruptive technology strategist weet Randall van Poelvoorde de impact van de laatste disruptieve technologieën in de automotive als geen ander te duiden en in de juiste context te plaatsen. Tijdens de interactieve sessie ontdekken aanwezigen onder meer de gevolgen van prijspariteit voor dealers en leren zij over de mindblowing multipliers van zelfrijdende auto’s.

Lezing over Robotisering in automotive boeken

De lezing Robotisering in automotive is onontbeerlijk voor elke automotive organisatie die zich zo goed mogelijk wil voorbereiden op de snel naderende aardverschuiving in de sector. Geen thema blijft onbesproken en na afloop van de presentatie is er alle ruimte voor plenaire vragen en ontmoetingen met de spreker.

Randall van Poelvoorde heeft een reputatie hoog te houden als dé Nederlandse expert in robotisering en heeft al voor tal van organisaties over de hele wereld gesproken. Meer weten over Robotisering in automotive? Vraag volledig vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden om deze populaire innovatiespecialist te boeken als spreker voor een lezing.

Lezingen

Robotisering in retail
Robotisering in automotive
Lezingen overzicht
Exponentiële technologie. Digitale revolutie. Wie is daar nou dagelijks mee bezig? Slechts weinig mensen beseffen hoe turbulent de wereld om hen heen is. Ontwikkelingen gaan razendsnel. Maar in het oog van de orkaan is het rustig.
- Hugo te Kaat Senior ICT architect
Hij nam de mensen van De Friesland mee in ontwikkelingen die door de opkomst van exponentiële technologieën snel op ons afkomen. Aan de hand van een groot aantal voorbeelden in zorg en preventie schetste hij een toekomstbeeld waarin nieuwe vormen van interactie tussen mens en machine de zorg betaalbaar en toegankelijk kunnen houden voor iedereen.
- Foppe Hemminga Adviseur business- en klantinnovatie
Hoewel de verwachtingen bedreigend kunnen zijn voor veel ondernemers, wordt door de sympathieke manier waarop Randall de exponentiële groei beschrijft een eye-opener gecreëerd voor velen. Wanneer over enkele jaren de eerste signalen van de exponentiele groei duidelijk worden, zullen velen aan de voorspellingen van Randall terug denken.
- Chris Koeman President , Sakura Finetek Europe
Exponentiële groei valt ons steeds meer ten deel, er verandert veel in de wereld en het zakenleven. Randall van Poelvoorde nam de gasten van netwerkvereniging De Maatschappij West-Brabant mee in de ontwikkelingen. Soms confronterend, soms geruststellend. Het onderwerp riep discussie op, veel voorbeelden illustreerden het verhaal.
- Yvonne van Ballegooijen Voorzitter, De Maatschappij van Breda

Randall van Poelvoorde als spreker boeken?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2022 - Randall van Poelvoorde en sprekersbureau Quality Bookings