Randall van Poelvoorde

Trendwatcher & futurist
HomeBiografieLezingenBlogFoto's en video'sContact
Home
Biografie

Biografie

Biografie van Randall van Poelvoorde

Randall’s fascinatie voor technologie is eeuwig en niet verrassend. Geboren in een familie van ingenieurs en ondernemers, ontwikkelt hij al op jonge leeftijd een voorliefde voor nieuwe technologieën en de disruptive business modellen die hieruit voortvloeien.

Vanaf 2000 ontdekt hij als marketing manager van startups als AutoTrack en Independer hoe de slimme inzet van technologie een bedrijfstak binnen drie jaar totaal kan ontwrichten. Deze ervaring inspireert hem om technologie een nog prominentere plek te geven in zijn leven.

In 2008 richt Randall het platform RobotXperience op, waarmee hij organisaties helpt om de mogelijkheden van innovatieve technologieën zelf te ontdekken en ervaren. Hij laat op overtuigende wijze zien hoe technologie geen bedreiging hoeft te zijn, maar juist een verrijking en aanvulling kan vormen op menselijke vaardigheden en zintuigen.

Adviseur over robotisering en technologische ontwikkelingen

In de loop der jaren verwerft Randall veel bekendheid op het gebied van robotisering en disruptieve technologieën en -businessmodellen. Naast RobotXperience richt hij gerelateerde platforms op als www.robots.nu, www.robotzorg.nl en www.robotverhuur.nl.

In de tussentijd bekleedt hij verschillende adviesfuncties, zoals voor Develhub en de Telders Stichting. Voor laatstgenoemde stichting zit hij in een commissie die een boek schrijft over de toekomst van werkgelegenheid.

Specialist in technologische impact inhuren voor lezing

Vanaf 2015 wordt de veelzijdige ondernemer in toenemende mate gevraagd als spreker op congressen, seminars en symposia. Hij specialiseert zich in keynotes over de impact van technologie en gaat in 2016 aan de slag als gastdocent aan Nyenrode Business Universiteit. Hier inspireert hij Executive MBA managers om na te denken over de gevolgen van technologische ontwikkelingen voor klanten en daarmee ook voor hun eigen bedrijf.

In 2019 richt Randall de Stichting Humanized Tech Awards op. Deze jaarlijks terugkerende prijs wordt uitgeloofd aan de innovatie die mens, menselijkheid en mensheid centraal stelt. Het ontwikkelen van een blauwdruk voor technologische ontwikkelingen met deze drie kernwaarden als uitgangspunt, ziet de stichting als het belangrijkste thema van de 21e eeuw.

Randall van Poelvoorde boeken als spreker

Inmiddels is Randall al jarenlang actief als keynote spreker en behoort hij tot de meest gevraagde sprekers op het gebied van robotisering en technologische impact. Op bevlogen wijze spreekt hij over de snel veranderende verhouding tussen mens en technologie en ontvouwt hij zijn intrigerende visie op de inzet van disruptieve technologieën om een mooiere wereld te bouwen.

In een interactieve lezing van een klein uur zet de bedreven spreker zijn publiek op geheel eigen wijze aan het denken. De keynote is altijd op maat aangepast aan de opdrachtgever en na afloop is er ruimte voor plenaire vragen en ontmoetingen. Opdrachtgevers als Rabobank, BAM, Dekker Groep en Masters in Finance omschrijven Randall’s lezingen als dynamisch, inspirerend en enthousiasmerend.

Contact opnemen met Randall van Poelvoorde

Wilt u Randall van Poelvoorde ook inhuren als keynote spreker op uw congres, symposium of seminar? Het team van Quality Bookings helpt u graag bij het boeken van deze vooraanstaande robotiseringsexpert. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en boekingsvoorwaarden.

Exponentiële technologie. Digitale revolutie. Wie is daar nou dagelijks mee bezig? Slechts weinig mensen beseffen hoe turbulent de wereld om hen heen is. Ontwikkelingen gaan razendsnel. Maar in het oog van de orkaan is het rustig.
- Hugo te Kaat Senior ICT architect
Hij nam de mensen van De Friesland mee in ontwikkelingen die door de opkomst van exponentiële technologieën snel op ons afkomen. Aan de hand van een groot aantal voorbeelden in zorg en preventie schetste hij een toekomstbeeld waarin nieuwe vormen van interactie tussen mens en machine de zorg betaalbaar en toegankelijk kunnen houden voor iedereen.
- Foppe Hemminga Adviseur business- en klantinnovatie
Hoewel de verwachtingen bedreigend kunnen zijn voor veel ondernemers, wordt door de sympathieke manier waarop Randall de exponentiële groei beschrijft een eye-opener gecreëerd voor velen. Wanneer over enkele jaren de eerste signalen van de exponentiele groei duidelijk worden, zullen velen aan de voorspellingen van Randall terug denken.
- Chris Koeman President , Sakura Finetek Europe
Exponentiële groei valt ons steeds meer ten deel, er verandert veel in de wereld en het zakenleven. Randall van Poelvoorde nam de gasten van netwerkvereniging De Maatschappij West-Brabant mee in de ontwikkelingen. Soms confronterend, soms geruststellend. Het onderwerp riep discussie op, veel voorbeelden illustreerden het verhaal.
- Yvonne van Ballegooijen Voorzitter, De Maatschappij van Breda

Randall van Poelvoorde als spreker boeken?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2022 - Randall van Poelvoorde en sprekersbureau Quality Bookings