Randall van Poelvoorde

Trendwatcher & futurist
HomeBiografieLezingenBlogFoto's en video'sContact
Home
Technologie in retail

Technologie in retail

Technologie in retail

De volledige retailketen verandert sterk. Van logistiek tot nieuwe winkelconcepten en van seamless commerce tot gezichtsherkenning en robots bij de deur. Klanten willen iets anders, winkelpanden staan leeg en online verkoop is pas net begonnen. Wat verwachten we de komende jaren en welke keuzes zijn nodig om als retailorganisatie relevant te blijven? De aangewezen persoon om een antwoord te geven op deze én andere actuele technologie vraagstukken, is Randall van Poelvoorde. In zijn lezing Technologie in retail neemt de bekende trendwatcher en keynote spreker zijn publiek mee in de fascinerende wereld van nieuwe, disruptieve en impactvolle technologieën.

Impact van technologie op retailsector

De verhouding tussen mens en technologie is in de 21e eeuw een groot thema. Ook de retailsector bevindt zich hierdoor op een belangrijk kruispunt. Dankzij nieuwe technologieën oriënteren consumenten zich via een veelvoud aan kanalen en staan veel fysieke winkelvestigingen onder druk. Maar is dat werkelijk de schuld van de technologie? Duidelijk is dat dit tijdperk van disruptieve veranderingen meer dan ooit vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen bij retailorganisaties. Nieuwe technologie is bijvoorbeeld niet alleen een bedreiging die winkelpanden doet leegstromen, maar biedt vooral ook kansen om de winkelbeleving van de consument te verrijken en zo meer verkopen te realiseren.

Metaverse, kunstmatige intelligentie en robotisering zijn de grote veranderingen in retail voor de komende jaren. Maar deze hebben niet op elk bedrijf dezelfde invloed. Randall begrijpt dat iedere retail ondernemer zijn eigen keuzes moet maken. Veel is afhankelijk van de doelgroep die je wil bereiken en welke kanaalkeuzes je maakt. Een exclusief merk gaan technologie anders inzetten dan een massa merk.

Randall van Poelvoorde inhuren voor lezing in retail

In zijn lezing Technologie in retail blikt Randall van Poelvoorde vooruit op de grote uitdagingen die de retailsector door impactvolle technologie in de komende jaren te wachten staan. Als keynote spreker maakt hij technische materie op geheel eigen wijze toegankelijk, waardoor belangrijke ontwikkelingen in de robotisering voor alle toehoorders interessant en begrijpelijk zijn.

In een interactieve lezing die door opdrachtgevers wordt omschreven als dynamisch en enthousiasmerend, geeft de disruptive technology strategist inzicht in de strategieën die nodig zijn om succesvol op de snelle veranderingen in te spelen. Aan de hand van baanbrekende inzichten en inspirerende praktijkvoorbeelden zet hij organisaties aan het denken over de toekomst.

Lezing over Technologie in retail boeken

De lezing technologie in retail is van onschatbare waarde voor elke retailorganisatie die wil floreren in een tijd van snelle technologische ontwikkelingen. In een klein uur legt de spreker op een boeiende manier uit hoe de retailsector innovatie kan inzetten om de consument beter te bereiken en een mooiere wereld te bouwen.

Randall van Poelvoorde staat bekend als dé technologie  expert van Nederland en heeft al talloze retailorganisaties geïnspireerd met zijn visie op impactvolle technologische ontwikkelingen in de retail. Meer weten over technologie in retail? Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden om de veelgevraagde keynote spreker Randall van Poelvoorde direct te boeken.

Lezingen

Technologie in retail
Technologie in onderwijs
Lezingen overzicht
Exponentiële technologie. Digitale revolutie. Wie is daar nou dagelijks mee bezig? Slechts weinig mensen beseffen hoe turbulent de wereld om hen heen is. Ontwikkelingen gaan razendsnel. Maar in het oog van de orkaan is het rustig.
- Hugo te Kaat Senior ICT architect
Hij nam de mensen van De Friesland mee in ontwikkelingen die door de opkomst van exponentiële technologieën snel op ons afkomen. Aan de hand van een groot aantal voorbeelden in zorg en preventie schetste hij een toekomstbeeld waarin nieuwe vormen van interactie tussen mens en machine de zorg betaalbaar en toegankelijk kunnen houden voor iedereen.
- Foppe Hemminga Adviseur business- en klantinnovatie
Hoewel de verwachtingen bedreigend kunnen zijn voor veel ondernemers, wordt door de sympathieke manier waarop Randall de exponentiële groei beschrijft een eye-opener gecreëerd voor velen. Wanneer over enkele jaren de eerste signalen van de exponentiele groei duidelijk worden, zullen velen aan de voorspellingen van Randall terug denken.
- Chris Koeman President , Sakura Finetek Europe
Exponentiële groei valt ons steeds meer ten deel, er verandert veel in de wereld en het zakenleven. Randall van Poelvoorde nam de gasten van netwerkvereniging De Maatschappij West-Brabant mee in de ontwikkelingen. Soms confronterend, soms geruststellend. Het onderwerp riep discussie op, veel voorbeelden illustreerden het verhaal.
- Yvonne van Ballegooijen Voorzitter, De Maatschappij van Breda

Randall van Poelvoorde boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2024 - Randall van Poelvoorde en sprekersbureau Quality Bookings