Randall van Poelvoorde

Trendwatcher & futurist
HomeBiografieLezingenBlogFoto's en video'sContact
Home
Technologie in gezondheidszorg

Technologie in gezondheidszorg

Robotisering in gezondheidszorg

De gezondheidszorg staat momenteel voor grote uitdagingen. Denk alleen al aan het grote tekort aan zorgverleners. Robotisering en andere technologie  bieden hiervoor een mogelijke oplossing, maar welke menselijke taken worden toevertrouwd aan robots? En zijn deze überhaupt in staat om sociale, administratieve of logistieke taken over te nemen?

In zijn lezing Technologie in gezondheidszorg geeft Randall van Poelvoorde een intrigerend antwoord op deze en andere complexe vraagstukken in de zorg. De disruptive technology strategist weet namelijk hoe impactvolle technologieën een complete sector ingrijpend kunnen transformeren. Gaan we van ziekenzorg naar levensverlenging bijvoorbeeld? Als spreker deelt hij zijn kennis over vernieuwende technologieën dan ook graag met zorgorganisaties.

Mensgerichte keuzes in de gezondheidszorg

Het is een open deur dat er tegenwoordig technologisch veel mogelijk is. Maar alleen de innovaties die mens, menselijkheid en mensheid centraal stellen, hebben het potentieel om de gezondheidszorg structureel ten goede te veranderen. Dit vereist het maken van mensgerichte keuzes voor zowel cliënt als zorgverlener.

In zijn lezing Technologie in gezondheidszorg neemt Randall van Poelvoorde ethische innovatie daarom als uitgangspunt. Want hoewel ook in de gezondheidszorg veel innovaties gericht zijn op het reduceren van kosten, leidt dat volgens de keynote spreker geenszins tot betere zorg of een mooiere wereld. Dit is daarom het moment bij uitstek om te beginnen met ethisch innoveren.

Randall van Poelvoorde inhuren voor lezing in zorg

De keynote lezing Technologie in gezondheidszorg vormt een garantie voor een klein uur boordevol prikkelende vragen en verrassende antwoorden. Als bedreven spreker weet Randall ogenschijnlijk moeiteloos de juiste snaar te raken bij zijn publiek. Dat doet hij met sterk onderbouwde informatie, die hij op toegankelijke wijze weet te brengen.

Tijdens de presentatie krijgen de aanwezigen inzicht in het speelveld van technologische ontwikkelingen die zich in rap tempo voltrekken. Van Artificial Intelligence voor het stellen van diagnoses tot sociale robots die ouderen gezelschap houden; niets blijft onbesproken. Na afloop van de lezing is Randall beschikbaar voor ontmoetingen en plenaire vragen.

Lezing over Robotisering in gezondheidszorg boeken

De lezing Technologie in gezondheidszorg is een must-see voor zorgorganisaties die een beter inzicht willen krijgen in de mogelijkheden om technologisch te innoveren. Tijdens de interactieve sessie ontdekken zij niet alleen de grote kansen van technologie, maar leren ze ook over de brede inzetbaarheid en mogelijke obstakels bij implementatie.

Spreker Randall van Poelvoorde geniet een reputatie als dé technologie expert van Nederland en stemt zijn lezing altijd af op de behoeften van de opdrachtgever. Meer weten over Technologie in gezondheidszorg? Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de voorwaarden om deze bekende trendwatcher en ondernemer te boeken als spreker.

Lezingen

Technologie in retail
Technologie in gezondheidszorg
Lezingen overzicht
Exponentiële technologie. Digitale revolutie. Wie is daar nou dagelijks mee bezig? Slechts weinig mensen beseffen hoe turbulent de wereld om hen heen is. Ontwikkelingen gaan razendsnel. Maar in het oog van de orkaan is het rustig.
- Hugo te Kaat Senior ICT architect
Hij nam de mensen van De Friesland mee in ontwikkelingen die door de opkomst van exponentiële technologieën snel op ons afkomen. Aan de hand van een groot aantal voorbeelden in zorg en preventie schetste hij een toekomstbeeld waarin nieuwe vormen van interactie tussen mens en machine de zorg betaalbaar en toegankelijk kunnen houden voor iedereen.
- Foppe Hemminga Adviseur business- en klantinnovatie
Hoewel de verwachtingen bedreigend kunnen zijn voor veel ondernemers, wordt door de sympathieke manier waarop Randall de exponentiële groei beschrijft een eye-opener gecreëerd voor velen. Wanneer over enkele jaren de eerste signalen van de exponentiele groei duidelijk worden, zullen velen aan de voorspellingen van Randall terug denken.
- Chris Koeman President , Sakura Finetek Europe
Exponentiële groei valt ons steeds meer ten deel, er verandert veel in de wereld en het zakenleven. Randall van Poelvoorde nam de gasten van netwerkvereniging De Maatschappij West-Brabant mee in de ontwikkelingen. Soms confronterend, soms geruststellend. Het onderwerp riep discussie op, veel voorbeelden illustreerden het verhaal.
- Yvonne van Ballegooijen Voorzitter, De Maatschappij van Breda

Randall van Poelvoorde boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2024 - Randall van Poelvoorde en sprekersbureau Quality Bookings